Full HD Car DVR 1080p Handleiding Nederlands

De Full HD Car DVR 1080p is een handige gadget voor in de auto waarmee je je autoritten kunt opnemen in hoge kwaliteit. Met deze handleiding in het Nederlands leer je hoe je de DVR kunt installeren en gebruiken, zodat je optimaal kunt profiteren van alle functies die het te bieden heeft.

Wat is een Full HD Car DVR 1080p?

Een Full HD Car DVR 1080p is een compacte camera die je in je auto kunt installeren om je autoritten op te nemen. Het biedt een resolutie van 1080p, wat betekent dat je video’s kunt maken in hoge definitie. Dit is vooral handig als je betrokken raakt bij een ongeval of als je bewijsmateriaal nodig hebt voor verzekeringsdoeleinden.

De DVR wordt meestal op de voorruit van de auto bevestigd en kan worden ingesteld om automatisch te beginnen met opnemen zodra de auto wordt gestart. Het slaat de opgenomen beelden op een geheugenkaart op, zodat je ze later kunt bekijken en eventueel kunt delen met anderen.

Installatie van de Full HD Car DVR 1080p

De installatie van de Full HD Car DVR 1080p is eenvoudig en vereist geen speciale technische kennis. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Zoek een geschikte plek op de voorruit van je auto om de DVR te bevestigen. Zorg ervoor dat het een goed zicht heeft op de weg.
 2. Maak de plek schoon en droog voordat je de DVR bevestigt.
 3. Verwijder de beschermfolie van de plakstrip aan de achterkant van de DVR.
 4. Plaats de DVR stevig op de gekozen plek op de voorruit en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed vastzit.
 5. Sluit de voedingskabel van de DVR aan op de sigarettenaansteker van je auto.
 6. Steek een geheugenkaart in de DVR om de opgenomen beelden op te slaan.
 7. Start je auto en de DVR begint automatisch met opnemen.

Het gebruik van de Full HD Car DVR 1080p

De Full HD Car DVR 1080p heeft verschillende handige functies die je kunt gebruiken tijdens het autorijden. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

 • Loop-opname: De DVR overschrijft automatisch oudere opnames wanneer het geheugen vol is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je geheugenkaart vol raakt.
 • Bewegingsdetectie: De DVR kan worden ingesteld om alleen op te nemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit is handig als je je auto parkeert en wilt controleren of er iemand in de buurt komt.
 • Nachtzicht: De DVR is uitgerust met infrarood LED’s waardoor je ook ’s nachts heldere opnames kunt maken.
 • G-sensor: De G-sensor detecteert plotselinge bewegingen of impact en vergrendelt de opname, zodat deze niet per ongeluk wordt overschreven.
 • Geïntegreerde microfoon: De DVR heeft een ingebouwde microfoon waarmee je ook het geluid kunt opnemen tijdens het rijden.

De Full HD Car DVR 1080p bekijken en instellen

Om de opgenomen beelden te bekijken en de instellingen van de DVR aan te passen, volg je de onderstaande stappen:

 1. Verwijder de geheugenkaart uit de DVR en plaats deze in een kaartlezer op je computer.
 2. Open de map met de opgenomen beelden en bekijk ze op je computer.
 3. Om de instellingen aan te passen, open je het configuratiebestand op de geheugenkaart met een teksteditor.
 4. Pas de gewenste instellingen aan, zoals de resolutie, de gevoeligheid van de bewegingsdetectie en de duur van de opnames.
 5. Sla het configuratiebestand op en plaats de geheugenkaart terug in de DVR.

Conclusie

De Full HD Car DVR 1080p is een handige gadget voor in de auto waarmee je je autoritten kunt opnemen in hoge kwaliteit. Met deze handleiding in het Nederlands heb je geleerd hoe je de DVR kunt installeren en gebruiken. Volg de stappen en maak optimaal gebruik van alle functies die de DVR te bieden heeft. Of je nu bewijsmateriaal nodig hebt voor verzekeringsdoeleinden of gewoon je autoritten wilt vastleggen, de Full HD Car DVR 1080p is de perfecte metgezel voor onderweg.

1 gedachte over “Full HD Car DVR 1080p Handleiding Nederlands”

Plaats een reactie