QCY T2C Handleiding

De QCY T2C is een populaire draadloze Bluetooth-oortelefoon die bekend staat om zijn uitstekende geluidskwaliteit en comfortabele pasvorm. In deze handleiding zullen we u stap voor stap begeleiden bij het instellen en gebruiken van de QCY T2C-oortelefoon. Of u nu een nieuwe gebruiker bent of gewoon wat hulp nodig heeft bij het configureren van uw apparaat, deze handleiding zal u helpen om het meeste uit uw QCY T2C te halen.

Inhoudsopgave

 1. Specificaties van de QCY T2C
 2. Hoe de QCY T2C op te laden
 3. Hoe de QCY T2C te koppelen met uw apparaat
 4. Hoe muziek af te spelen en oproepen te beantwoorden met de QCY T2C
 5. Geavanceerde functies en instellingen van de QCY T2C
 6. Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Specificaties van de QCY T2C

Voordat we ingaan op de details van het gebruik van de QCY T2C, laten we eerst eens kijken naar de specificaties van deze oortelefoon:

 • Bluetooth-versie: 5.0
 • Bluetooth-profielen: HFP, A2DP, HSP, AVRCP
 • Bedrijfsafstand: tot 10 meter
 • Batterijduur: tot 4 uur muziek afspelen
 • Oplaadtijd: ongeveer 2 uur
 • Waterbestendigheid: IPX4

Hoe de QCY T2C op te laden

Om te beginnen met het gebruik van uw QCY T2C, moet u ervoor zorgen dat de oortelefoon volledig is opgeladen. Volg deze stappen om de QCY T2C op te laden:

 1. Sluit de meegeleverde USB-oplaadkabel aan op de oplaadpoort van de oplaadcase.
 2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een USB-voedingsbron, zoals een computer of een USB-adapter.
 3. Plaats de QCY T2C-oortelefoon in de oplaadcase en zorg ervoor dat deze goed is aangesloten.
 4. Wacht tot de oortelefoon volledig is opgeladen. Het LED-indicatielampje op de oplaadcase zal van rood naar blauw veranderen wanneer de oortelefoon volledig is opgeladen.

Hoe de QCY T2C te koppelen met uw apparaat

Voordat u de QCY T2C kunt gebruiken, moet u deze koppelen met uw Bluetooth-apparaat, zoals een smartphone of tablet. Volg deze stappen om de QCY T2C te koppelen:

 1. Haal de QCY T2C-oortelefoon uit de oplaadcase. De oortelefoon wordt automatisch ingeschakeld en gaat in de koppelingsmodus.
 2. Ga naar de Bluetooth-instellingen van uw apparaat en schakel Bluetooth in.
 3. Zoek naar beschikbare apparaten en selecteer “QCY T2C” in de lijst.
 4. Wacht tot de koppeling is voltooid. U hoort een stemmelding en het LED-indicatielampje op de oortelefoon knippert blauw om aan te geven dat de koppeling is geslaagd.

Hoe muziek af te spelen en oproepen te beantwoorden met de QCY T2C

Met de QCY T2C kunt u niet alleen genieten van uw favoriete muziek, maar ook oproepen beantwoorden zonder uw telefoon te gebruiken. Volg deze stappen om muziek af te spelen en oproepen te beantwoorden met de QCY T2C:

 1. Speel muziek af op uw gekoppelde apparaat. De muziek wordt automatisch naar de QCY T2C gestreamd.
 2. Om het volume aan te passen, drukt u kort op de aanraakgevoelige bedieningsknop op de oortelefoon. Druk op de linker oortelefoon om het volume te verlagen en op de rechter oortelefoon om het volume te verhogen.
 3. Om een oproep te beantwoorden, drukt u tweemaal op de aanraakgevoelige bedieningsknop op de oortelefoon. U kunt ook een oproep weigeren door de knop ingedrukt te houden.
 4. Om een oproep te beëindigen, drukt u nogmaals op de aanraakgevoelige bedieningsknop.

Geavanceerde functies en instellingen van de QCY T2C

De QCY T2C biedt ook enkele geavanceerde functies en instellingen die u kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

 • Automatisch in- en uitschakelen: De QCY T2C schakelt automatisch in wanneer u de oortelefoon uit de oplaadcase haalt en schakelt uit wanneer u deze terugplaatst.
 • Monomodus: U kunt ervoor kiezen om slechts één oortelefoon te gebruiken voor het luisteren naar muziek of het voeren van oproepen. Plaats de andere oortelefoon in de oplaadcase om de monomodus in te schakelen.
 • Stembediening: U kunt de QCY T2C bedienen met uw stem door de aanraakgevoelige bedieningsknop ingedrukt te houden en spraakopdrachten te geven, zoals het afspelen van muziek of het beantwoorden van oproepen.

Veelvoorkomende problemen en oplossingen

Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen bij het gebruik van de QCY T2C en de mogelijke oplossingen:

 • Probleem: De oortelefoon wordt niet ingeschakeld.
 • Oplossing: Controleer of de oortelefoon volledig is opgeladen en probeer het opnieuw.
 • Probleem: De oortelefoon maakt geen verbinding met mijn apparaat.
 • Oplossing: Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op uw apparaat en zorg ervoor dat de oortelefoon zich binnen het bereik van uw apparaat bevindt.
 • Probleem: Het geluid is van slechte kwaliteit of er is ruis tijdens het afspelen van muziek.
 • Oplossing: Controleer of de oortelefoon goed in uw oren zit en probeer het volume aan te passen.

Met deze handleiding zou u nu in staat moeten zijn om de QCY T2C probleemloos in te stellen en te gebruiken. Geniet van uw draadloze luisterervaring met de QCY T2C-oortelefoon!

Plaats een reactie