LSC Smart Connect Video-deurbel Handleiding

De LSC Smart Connect Video-deurbel is een handig apparaat dat u helpt om uw huis veiliger te maken. Met deze deurbel kunt u altijd zien wie er voor uw deur staat, zelfs als u niet thuis bent. In deze handleiding zullen we u stap voor stap uitleggen hoe u de LSC Smart Connect Video-deurbel kunt installeren en gebruiken.

Stap 1: Deurbel installeren

Voordat u de LSC Smart Connect Video-deurbel kunt gebruiken, moet u deze eerst installeren. Volg de onderstaande stappen om de deurbel correct te installeren:

 1. Verwijder de bestaande deurbel van uw voordeur.
 2. Bevestig de meegeleverde montageplaat op de plek waar de oude deurbel zat.
 3. Sluit de draden van de deurbel aan op de juiste aansluitpunten op de montageplaat.
 4. Bevestig de LSC Smart Connect Video-deurbel op de montageplaat en zorg ervoor dat deze stevig vastzit.
 5. Schakel de stroom weer in en uw deurbel is nu klaar voor gebruik.

Stap 2: Verbinding maken met de app

Om de LSC Smart Connect Video-deurbel te kunnen bedienen en de beelden te bekijken, moet u verbinding maken met de bijbehorende app op uw smartphone. Volg de onderstaande stappen om verbinding te maken:

 1. Download de LSC Smart Connect-app uit de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android).
 2. Open de app en maak een account aan.
 3. Volg de instructies in de app om de deurbel toe te voegen aan uw account.
 4. Verbind uw smartphone met hetzelfde wifi-netwerk als de deurbel.
 5. De app zal nu automatisch de deurbel detecteren en u kunt deze selecteren om verbinding te maken.

Stap 3: Deurbel gebruiken

Na het installeren en verbinden van de LSC Smart Connect Video-deurbel, kunt u deze nu gaan gebruiken. Hier zijn enkele handige functies en tips om het meeste uit uw deurbel te halen:

 • Ontvang meldingen: Stel in de app in welke meldingen u wilt ontvangen wanneer er iemand aanbelt of beweging wordt gedetecteerd.
 • Bekijk live beelden: Open de app om live beelden van uw deurbelcamera te bekijken, waar u ook bent.
 • Communiceer via de deurbel: Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u praten met de persoon die voor uw deur staat, zelfs als u niet thuis bent.
 • Bewaar opnames: De LSC Smart Connect Video-deurbel kan ook video-opnames maken. U kunt ervoor kiezen om deze opnames op te slaan op een SD-kaart of in de cloud.
 • Stel een schema in: Als u niet gestoord wilt worden door meldingen op bepaalde tijden, kunt u een schema instellen waarin de deurbel geen meldingen geeft.

Met deze handige functies kunt u uw huis beter beveiligen en altijd op de hoogte blijven van wie er voor uw deur staat. De LSC Smart Connect Video-deurbel is een gebruiksvriendelijk apparaat dat gemakkelijk te installeren en te gebruiken is.

Als u nog meer vragen heeft over de installatie of het gebruik van de LSC Smart Connect Video-deurbel, kunt u altijd de bijgeleverde handleiding raadplegen of contact opnemen met de klantenservice.

Met de LSC Smart Connect Video-deurbel kunt u met een gerust hart de deur opendoen, wetende wie er aan de andere kant staat.

Plaats een reactie