Ziggo Horizon Box Handleiding

De Ziggo Horizon Box is een digitale ontvanger die wordt gebruikt om televisie te kijken en gebruik te maken van interactieve diensten van Ziggo. In deze handleiding zullen we uitleggen hoe je de Horizon Box kunt installeren, gebruiken en problemen kunt oplossen.

Installatie

Voordat je de Horizon Box kunt gebruiken, moet je deze eerst installeren. Volg de onderstaande stappen om de installatie succesvol te voltooien:

 1. Sluit de Horizon Box aan op je televisie met behulp van de meegeleverde HDMI-kabel.
 2. Verbind de Horizon Box met je internetrouter via een ethernetkabel of draadloos via wifi.
 3. Steek de stroomkabel in het stopcontact en sluit deze aan op de Horizon Box.
 4. Zet de televisie aan en selecteer de juiste HDMI-ingang waarop de Horizon Box is aangesloten.
 5. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Gebruik

Na de succesvolle installatie kun je de Horizon Box gebruiken om televisie te kijken en gebruik te maken van de interactieve diensten van Ziggo. Hier zijn enkele handige tips voor het gebruik van de Horizon Box:

 • Gebruik de afstandsbediening om door de menu’s te navigeren. De knoppen zijn intuïtief geplaatst en gemakkelijk te gebruiken.
 • Met de Horizon Box kun je live televisie pauzeren, terugspoelen en opnemen. Gebruik de knoppen op de afstandsbediening om deze functies te activeren.
 • Maak gebruik van de interactieve diensten, zoals het bekijken van gemiste programma’s, het huren van films en het spelen van games.
 • Met de Horizon Box kun je ook gebruik maken van apps, zoals Netflix en YouTube. Deze apps zijn beschikbaar via het menu van de Horizon Box.
 • Gebruik de elektronische programmagids (EPG) om te zien welke programma’s er momenteel worden uitgezonden en om programma’s in de toekomst te plannen om op te nemen.

Problemen oplossen

Soms kunnen er problemen optreden bij het gebruik van de Horizon Box. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en hun oplossingen:

 1. Geen beeld op de televisie: controleer of de HDMI-kabel correct is aangesloten en of de televisie is ingesteld op de juiste HDMI-ingang.
 2. Geen geluid: controleer of de volumeknop op de afstandsbediening is ingeschakeld en of het geluid op de televisie is ingeschakeld.
 3. Verbindingsproblemen: controleer of de Horizon Box is verbonden met het internet en of de wifi-verbinding stabiel is. Probeer de Horizon Box opnieuw op te starten.
 4. Problemen met interactieve diensten: controleer of je internetverbinding stabiel is en of je abonnement de betreffende dienst ondersteunt. Neem contact op met de klantenservice van Ziggo voor verdere assistentie.

Met deze handleiding zou je in staat moeten zijn om de Ziggo Horizon Box succesvol te installeren, te gebruiken en eventuele problemen op te lossen. Geniet van je televisiekijkervaring en maak optimaal gebruik van de interactieve diensten van Ziggo!

Plaats een reactie