Yealink T46S Handleiding

De Yealink T46S is een geavanceerde IP-telefoon die veel functionaliteiten biedt voor zakelijk gebruik. In deze handleiding zullen we de belangrijkste kenmerken van de Yealink T46S bespreken en uitleggen hoe je deze telefoon kunt instellen en gebruiken.

Belangrijkste kenmerken van de Yealink T46S

De Yealink T46S is een krachtige IP-telefoon die is ontworpen voor professioneel gebruik. Enkele van de belangrijkste kenmerken van deze telefoon zijn:

 • 4,3-inch kleurendisplay: De Yealink T46S is uitgerust met een groot kleurendisplay waarop je gemakkelijk alle informatie kunt aflezen.
 • HD-audio: Met de HD-audiofunctie kun je genieten van heldere en kristalheldere gesprekken.
 • Programmeerbare toetsen: De telefoon heeft programmeerbare toetsen waarmee je snel toegang hebt tot veelgebruikte functies en contacten.
 • Bluetooth-ondersteuning: Je kunt je Bluetooth-headset eenvoudig verbinden met de Yealink T46S voor handsfree bellen.
 • Geïntegreerde Gigabit Ethernet-poort: De telefoon is voorzien van een Gigabit Ethernet-poort voor snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.
 • Uitbreidbaarheid: De Yealink T46S kan worden uitgebreid met maximaal zes uitbreidingsmodules, waardoor je nog meer programmeerbare toetsen tot je beschikking hebt.

Yealink T46S instellen

Om de Yealink T46S te kunnen gebruiken, moet je deze eerst instellen. Volg de onderstaande stappen om de telefoon in te stellen:

 1. Sluit de telefoon aan op een stopcontact en op je netwerk via een Ethernet-kabel.
 2. Wacht tot de telefoon is opgestart en het startscherm wordt weergegeven.
 3. Druk op de “Menu” knop op de telefoon en navigeer naar het “Instellingen” menu.
 4. Selecteer “Netwerk” en voer de vereiste netwerkinstellingen in, zoals het IP-adres en de subnetmasker.
 5. Ga terug naar het hoofdmenu en selecteer “Account”. Voer de gegevens in van je SIP-provider, zoals het SIP-adres, gebruikersnaam en wachtwoord.
 6. Sla de instellingen op en de telefoon zal verbinding maken met je SIP-provider.

Yealink T46S gebruiken

Na het instellen van de Yealink T46S kun je de telefoon gebruiken om te bellen en andere functies te gebruiken. Hier zijn enkele handige tips voor het gebruik van de telefoon:

 • Bellen: Om een oproep te plaatsen, voer je het telefoonnummer in met behulp van het numerieke toetsenblok en druk je op de groene belknop.
 • Ontvangen van oproepen: Wanneer je een oproep ontvangt, druk je op de groene belknop om de oproep te beantwoorden.
 • Doorverbinden: Om een oproep door te verbinden, druk je tijdens een gesprek op de “Doorverbinden” knop en voer je het telefoonnummer in waarnaar je wilt doorverbinden.
 • Voicemail: Om je voicemail te beluisteren, druk je op de “Voicemail” knop en volg je de instructies op het scherm.
 • Conference calls: Om een conference call te starten, druk je tijdens een gesprek op de “Conference” knop en voeg je andere deelnemers toe.

Yealink T46S handleiding downloaden

Als je meer gedetailleerde informatie wilt over het instellen en gebruiken van de Yealink T46S, kun je de officiële handleiding downloaden van de Yealink-website. De handleiding bevat stapsgewijze instructies en uitgebreide informatie over alle functies van de telefoon.

Met de Yealink T46S heb je een krachtige en veelzijdige IP-telefoon tot je beschikking. Door de handleiding te volgen en de telefoon correct in te stellen, kun je optimaal gebruik maken van alle functies en mogelijkheden die deze telefoon biedt.

Plaats een reactie