Urmet 1750/1 Handleiding Nederlands

De Urmet 1750/1 is een geavanceerd intercomsysteem dat veel wordt gebruikt in woningen en bedrijfsgebouwen. Het is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem dat zorgt voor veiligheid en gemak. In deze handleiding zullen we de belangrijkste functies en instellingen van de Urmet 1750/1 in het Nederlands bespreken.

Installatie

Voordat u de Urmet 1750/1 kunt gebruiken, moet u deze correct installeren. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

 1. Plaats de buitenpost op een geschikte locatie bij de ingang van uw woning of bedrijfsgebouw. Zorg ervoor dat deze stevig is bevestigd en beschermd is tegen weersinvloeden.
 2. Sluit de buitenpost aan op de voeding en het netwerk. Zorg ervoor dat u de juiste bekabeling gebruikt en volg de instructies in de handleiding nauwkeurig.
 3. Installeer de binnenpost op een handige locatie in uw woning of bedrijfsgebouw. Sluit deze aan op de voeding en het netwerk.
 4. Verbind de binnenpost met de buitenpost via de bekabeling. Controleer of de verbinding correct is en test deze indien nodig.

Belangrijkste functies

De Urmet 1750/1 heeft verschillende handige functies die uw intercomervaring verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

 • Audio- en video-intercom: Met de Urmet 1750/1 kunt u niet alleen communiceren via audio, maar ook via video. Dit zorgt voor extra veiligheid, omdat u kunt zien wie er voor de deur staat voordat u deze opent.
 • Deuropener: De Urmet 1750/1 kan worden gekoppeld aan een deuropener, zodat u op afstand de deur kunt openen voor bezoekers.
 • Meerdere binnenposten: U kunt meerdere binnenposten aansluiten op de Urmet 1750/1, zodat u in verschillende kamers of verdiepingen kunt communiceren.
 • Geïntegreerde camera: De buitenpost van de Urmet 1750/1 is uitgerust met een geïntegreerde camera die beelden van bezoekers kan vastleggen. Deze beelden kunnen later worden bekeken voor extra beveiliging.
 • Intercom naar mobiele telefoon: Met de Urmet 1750/1 kunt u oproepen van de buitenpost naar uw mobiele telefoon doorsturen, zodat u altijd en overal kunt communiceren met bezoekers.

Instellingen

De Urmet 1750/1 biedt verschillende instellingen die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele van de belangrijkste instellingen:

 • Taal: U kunt de taal van de Urmet 1750/1 instellen op Nederlands of een andere beschikbare taal.
 • Beltoon: U kunt kiezen uit verschillende beltonen voor inkomende oproepen.
 • Volume: U kunt het volume van de binnenpost aanpassen aan uw voorkeur.
 • Beeldinstellingen: U kunt de helderheid, contrast en andere beeldinstellingen van de video-intercom aanpassen.
 • Toegangscode: U kunt een toegangscode instellen om ongeautoriseerde toegang tot de intercom te voorkomen.

Problemen oplossen

Als u problemen ondervindt met de Urmet 1750/1, kunt u de volgende stappen volgen om deze op te lossen:

 1. Controleer de voeding: Zorg ervoor dat de Urmet 1750/1 correct is aangesloten op de voeding en dat er geen stroomstoringen zijn.
 2. Controleer de bekabeling: Controleer of alle bekabeling correct is aangesloten en of er geen beschadigingen zijn.
 3. Reset de intercom: Als alle andere stappen niet werken, kunt u de intercom resetten naar de fabrieksinstellingen. Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde instructies.
 4. Neem contact op met de klantenservice: Als het probleem aanhoudt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Urmet voor verdere ondersteuning.

Conclusie

De Urmet 1750/1 is een uitstekend intercomsysteem dat zorgt voor veiligheid en gemak in uw woning of bedrijfsgebouw. Met zijn geavanceerde functies en instellingen kunt u communiceren met bezoekers, de deur op afstand openen en uw intercomervaring aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Door de installatie- en probleemoplossingsstappen in deze handleiding te volgen, kunt u optimaal gebruik maken van de Urmet 1750/1.

Plaats een reactie