Samsung BN59-01178B Handleiding

De Samsung BN59-01178B is een afstandsbediening die speciaal is ontworpen voor gebruik met Samsung-televisies. Deze handleiding biedt gedetailleerde instructies over hoe u de afstandsbediening kunt gebruiken en configureren om optimaal te profiteren van uw Samsung-televisie.

Belangrijkste kenmerken van de Samsung BN59-01178B

Voordat we ingaan op de handleiding, laten we eerst de belangrijkste kenmerken van de Samsung BN59-01178B afstandsbediening bespreken:

  • Compatibiliteit: De BN59-01178B is compatibel met een breed scala aan Samsung-televisiemodellen. Controleer echter altijd de compatibiliteit voordat u de afstandsbediening aanschaft.
  • Gebruiksgemak: De afstandsbediening is ergonomisch ontworpen en ligt comfortabel in de hand. De knoppen zijn goed geplaatst en gemakkelijk te bedienen.
  • Smart Hub: Met de BN59-01178B kunt u eenvoudig toegang krijgen tot de Smart Hub van uw Samsung-televisie. Hiermee kunt u apps openen, surfen op internet en genieten van verschillende entertainmentopties.
  • Spraakbediening: Een van de opvallende kenmerken van deze afstandsbediening is de spraakbedieningsfunctie. Hiermee kunt u uw televisie bedienen met eenvoudige spraakopdrachten.
  • Universele afstandsbediening: Naast het bedienen van uw Samsung-televisie, kan de BN59-01178B ook worden geprogrammeerd om andere apparaten in uw thuisbioscoopopstelling te bedienen, zoals een dvd-speler of een soundbar.

Handleiding voor de Samsung BN59-01178B

Om optimaal gebruik te maken van uw Samsung BN59-01178B afstandsbediening, volgt hier een stapsgewijze handleiding:

Stap 1: Batterijen plaatsen

Open het batterijvak aan de achterkant van de afstandsbediening en plaats de bijbehorende batterijen. Zorg ervoor dat u de batterijen correct plaatst volgens de aangegeven polariteit.

Stap 2: Verbinding maken met uw televisie

Om de afstandsbediening met uw televisie te verbinden, moet u ervoor zorgen dat de televisie is ingeschakeld. Richt de afstandsbediening naar de televisie en houd de knop “TV” ingedrukt totdat het indicatielampje op de afstandsbediening begint te knipperen. Laat de knop los en voer de juiste code in voor uw televisiemodel. Raadpleeg de handleiding van uw televisie voor de specifieke codes.

Stap 3: Smart Hub instellen

Om toegang te krijgen tot de Smart Hub van uw Samsung-televisie, drukt u op de knop “Smart Hub” op de afstandsbediening. Hiermee opent u een wereld van entertainmentopties, zoals streaming-apps, games en internetbrowsing. Navigeer door de beschikbare opties met behulp van de pijltoetsen en bevestig uw selectie door op de “OK” knop te drukken.

Stap 4: Spraakbediening gebruiken

De Samsung BN59-01178B afstandsbediening is uitgerust met een spraakbedieningsfunctie. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de knop “Voice” op de afstandsbediening en spreekt u uw opdracht duidelijk uit. U kunt bijvoorbeeld zeggen “Open Netflix” of “Zoek naar actiefilms”. De televisie zal uw opdracht herkennen en de gewenste actie uitvoeren.

Stap 5: Universele afstandsbediening programmeren

Als u andere apparaten in uw thuisbioscoopopstelling wilt bedienen met de Samsung BN59-01178B, kunt u de afstandsbediening programmeren als een universele afstandsbediening. Raadpleeg de handleiding van uw televisie voor instructies over hoe u dit kunt doen. Over het algemeen moet u de knop “TV” ingedrukt houden en tegelijkertijd de knop voor het gewenste apparaat (bijv. “DVD” of “Soundbar”) indrukken. Volg de instructies op het scherm om de programmering te voltooien.

Conclusie

De Samsung BN59-01178B handleiding biedt gedetailleerde instructies over hoe u deze specifieke afstandsbediening kunt gebruiken en configureren. Met functies zoals spraakbediening, Smart Hub-toegang en de mogelijkheid om andere apparaten te bedienen, biedt deze afstandsbediening een handige en veelzijdige bedieningsoplossing voor uw Samsung-televisie en thuisbioscoopopstelling.

Volg de bovenstaande handleiding om het meeste uit uw Samsung BN59-01178B afstandsbediening te halen en geniet van een naadloze en gebruiksvriendelijke televisie-ervaring.

Plaats een reactie