Logitech MX Keys Handleiding

Logitech MX Keys Handleiding

De Logitech MX Keys is een geavanceerd toetsenbord dat ontworpen is voor zowel professioneel gebruik als voor dagelijks computergebruik. In deze handleiding zullen we de belangrijkste functies en instellingen van de Logitech MX Keys bespreken, zodat je het maximale uit dit toetsenbord kunt halen.

Belangrijkste kenmerken van de Logitech MX Keys

Voordat we ingaan op de handleiding, laten we eerst de belangrijkste kenmerken van de Logitech MX Keys bekijken:

 • Verlichte toetsen: De toetsen van de MX Keys zijn verlicht, waardoor je ook in donkere omgevingen comfortabel kunt typen.
 • Draadloze connectiviteit: Het toetsenbord maakt gebruik van een draadloze verbinding via Bluetooth of de meegeleverde USB-ontvanger.
 • Smart Illumination: De verlichting van de toetsen past zich automatisch aan de omgevingsverlichting aan, waardoor je altijd goed zicht hebt op de toetsen.
 • Comfortabel typen: De toetsen zijn ontworpen voor comfortabel typen en hebben een aangename aanslag.
 • Handige sneltoetsen: Met de speciale sneltoetsen heb je direct toegang tot functies zoals kopiëren, plakken, volume aanpassen en meer.
 • Multi-device ondersteuning: Je kunt de MX Keys eenvoudig koppelen met meerdere apparaten en snel tussen deze apparaten schakelen.

Logitech MX Keys instellen

Om de Logitech MX Keys optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk om het toetsenbord correct in te stellen. Volg de onderstaande stappen om het toetsenbord in te stellen:

 1. Plaats de meegeleverde batterijen in het toetsenbord en schakel het toetsenbord in.
 2. Verbind het toetsenbord met je computer via Bluetooth of de USB-ontvanger. Volg de instructies in de handleiding van de MX Keys om de verbinding tot stand te brengen.
 3. Download en installeer indien nodig de Logitech Options-software op je computer. Met deze software kun je de instellingen van het toetsenbord aanpassen en de functies personaliseren.
 4. Open de Logitech Options-software en volg de instructies om het toetsenbord te koppelen en de gewenste instellingen te configureren. Je kunt bijvoorbeeld de verlichting aanpassen, sneltoetsen toewijzen en de functie voor Smart Illumination inschakelen of uitschakelen.
 5. Zodra je de gewenste instellingen hebt geconfigureerd, kun je direct aan de slag met de Logitech MX Keys!

Handige tips voor de Logitech MX Keys

Naast de basisinstellingen zijn er nog een aantal handige tips die je kunnen helpen om het maximale uit de Logitech MX Keys te halen:

 • Gebruik de sneltoetsen: De MX Keys heeft een aantal handige sneltoetsen die je veel tijd kunnen besparen. Leer de sneltoetsen kennen en maak er gebruik van in je dagelijkse werkzaamheden.
 • Maak gebruik van de Easy-Switch-functie: Met de Easy-Switch-functie kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende apparaten. Koppel bijvoorbeeld je computer, tablet en smartphone aan de MX Keys en schakel met een druk op de knop tussen deze apparaten.
 • Personaliseer de functietoetsen: Met de Logitech Options-software kun je de functietoetsen aanpassen en toewijzen aan specifieke acties of applicaties. Hierdoor kun je het toetsenbord nog beter afstemmen op jouw behoeften.
 • Houd het toetsenbord schoon: Om de levensduur van de MX Keys te verlengen, is het belangrijk om het toetsenbord regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel om de toetsen en behuizing schoon te vegen.

Conclusie

De Logitech MX Keys is een uitstekend toetsenbord met geavanceerde functies en een comfortabel ontwerp. Met de juiste instellingen en tips kun je het maximale uit dit toetsenbord halen en je productiviteit verhogen. Volg de handleiding en experimenteer met de verschillende instellingen om het toetsenbord aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Veel plezier met de Logitech MX Keys!

Plaats een reactie