JBL Tuner 2 Handleiding: Een complete gids voor het gebruik van de JBL Tuner 2

De JBL Tuner 2 is een draagbare Bluetooth-luidspreker met een ingebouwde FM-radio. Met zijn compacte formaat en krachtige geluid is het de perfecte metgezel voor onderweg. In deze handleiding zullen we alle functies en instellingen van de JBL Tuner 2 bespreken, zodat je het maximale uit je luidspreker kunt halen.

Belangrijkste kenmerken van de JBL Tuner 2

Voordat we ingaan op de details van de handleiding, laten we eerst de belangrijkste kenmerken van de JBL Tuner 2 bekijken:

  • Draagbaar en compact ontwerp
  • Ingebouwde FM-radio met 5 voorkeurszenders
  • Bluetooth-connectiviteit voor draadloos afspelen van muziek
  • Oplaadbare batterij met een speeltijd van maximaal 12 uur
  • IPX7 waterbestendigheid voor zorgeloos gebruik buitenshuis
  • Geïntegreerde antenne voor een betere radio-ontvangst

Stapsgewijze handleiding voor de JBL Tuner 2

1. In- en uitschakelen: Om de JBL Tuner 2 in te schakelen, houd je de aan/uit-knop ingedrukt totdat het indicatielampje gaat branden. Om de luidspreker uit te schakelen, herhaal je deze stap.

2. Bluetooth-koppeling: Zorg ervoor dat de JBL Tuner 2 is ingeschakeld en dat de Bluetooth-functie van je apparaat is geactiveerd. Druk vervolgens op de Bluetooth-knop op de luidspreker om deze in de koppelingsmodus te zetten. Ga naar de Bluetooth-instellingen van je apparaat en selecteer “JBL Tuner 2” in de lijst met beschikbare apparaten. Eenmaal verbonden, zal het indicatielampje continu branden.

3. FM-radio: Druk op de radio-knop op de JBL Tuner 2 om over te schakelen naar de FM-modus. Druk vervolgens op de voorkeurszenderknoppen (1-5) om je favoriete zenders in te stellen. Om een zender op te slaan, houd je een van de voorkeurszenderknoppen ingedrukt totdat je een pieptoon hoort.

4. Afspelen van muziek: Zodra de JBL Tuner 2 is verbonden via Bluetooth, kun je je favoriete muziek afspelen vanaf je gekoppelde apparaat. Gebruik de afspeelknoppen op de luidspreker om het afspelen te regelen (afspelen/pauzeren, volgende/vorige nummer).

5. Batterijduur: De JBL Tuner 2 wordt geleverd met een oplaadbare batterij die tot 12 uur speeltijd biedt. Om de batterij op te laden, sluit je de meegeleverde USB-kabel aan op de luidspreker en op een stroombron. Het indicatielampje zal rood worden tijdens het opladen en groen wanneer de batterij volledig is opgeladen.

6. Waterbestendigheid: De JBL Tuner 2 heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij waterbestendig is tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit maakt het ideaal voor gebruik bij het zwembad, op het strand of in de badkamer. Zorg er echter voor dat de USB-poort goed is afgedekt met de meegeleverde rubberen dop om waterschade te voorkomen.

Veelgestelde vragen over de JBL Tuner 2

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de JBL Tuner 2, samen met de antwoorden:

Q: Kan ik de JBL Tuner 2 gebruiken als een handsfree luidspreker voor telefoongesprekken?

A: Ja, de JBL Tuner 2 heeft een ingebouwde microfoon waarmee je telefoongesprekken kunt voeren via de luidspreker. Druk gewoon op de telefoonknop om een inkomend gesprek te beantwoorden of om een uitgaand gesprek te starten.

Q: Kan ik de JBL Tuner 2 gebruiken zonder Bluetooth?

A: Ja, naast Bluetooth-connectiviteit heeft de JBL Tuner 2 ook een AUX-ingang. Je kunt een audiokabel aansluiten op de AUX-poort van de luidspreker en op de hoofdtelefoonaansluiting van je apparaat om muziek af te spelen zonder Bluetooth.

Q: Kan ik de JBL Tuner 2 gebruiken als een wekker?

A: Nee, de JBL Tuner 2 heeft geen ingebouwde wekkerfunctie. Het is echter mogelijk om een wekker-app op je gekoppelde apparaat te gebruiken en de luidspreker als uitvoerapparaat te selecteren.

Conclusie

De JBL Tuner 2 is een veelzijdige draagbare luidspreker met een ingebouwde FM-radio. Met zijn compacte formaat, krachtig geluid en handige functies zoals Bluetooth-connectiviteit en waterbestendigheid, is het de ideale keuze voor onderweg. Met behulp van deze handleiding kun je gemakkelijk de JBL Tuner 2 instellen en alle functies ervan benutten. Geniet van je favoriete muziek en radiozenders waar je ook bent!

Plaats een reactie