JBL Tune 500BT Handleiding: Alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een draadloze koptelefoon met geweldige geluidskwaliteit en gebruiksgemak, dan is de JBL Tune 500BT de perfecte keuze. Deze koptelefoon biedt een uitstekende geluidservaring en is gemakkelijk te bedienen. In deze handleiding zullen we alle functies en instellingen van de JBL Tune 500BT bespreken, zodat je het maximale uit je koptelefoon kunt halen.

Belangrijkste kenmerken van de JBL Tune 500BT

Voordat we ingaan op de details van de handleiding, laten we eerst de belangrijkste kenmerken van de JBL Tune 500BT bekijken:

 • Draadloze Bluetooth-verbinding
 • Opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijk opbergen
 • 11 uur batterijduur
 • Snellaadfunctie (15 minuten opladen voor 2 uur luistertijd)
 • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen
 • Bedieningsknoppen op de oorschelp
 • Pure Bass-geluidskwaliteit

Stapsgewijze handleiding voor de JBL Tune 500BT

Om te beginnen met het gebruik van de JBL Tune 500BT, volg je de onderstaande stappen:

Stap 1: Opladen

Voordat je de koptelefoon kunt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat deze volledig is opgeladen. Sluit de meegeleverde USB-kabel aan op de koptelefoon en sluit het andere uiteinde aan op een USB-poort van je computer of een USB-oplader. Het LED-lampje op de koptelefoon zal rood oplichten tijdens het opladen en groen worden wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Stap 2: Bluetooth-verbinding maken

Om de JBL Tune 500BT met je apparaat te verbinden via Bluetooth, volg je deze stappen:

 1. Zet de koptelefoon aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het LED-lampje blauw begint te knipperen.
 2. Op je apparaat ga je naar de Bluetooth-instellingen en schakel je Bluetooth in.
 3. Zoek naar beschikbare apparaten en selecteer “JBL Tune 500BT” in de lijst.
 4. De koptelefoon zal nu verbinding maken met je apparaat en het LED-lampje zal continu blauw branden om aan te geven dat de verbinding tot stand is gebracht.

Stap 3: Bediening van de koptelefoon

De JBL Tune 500BT heeft handige bedieningsknoppen op de oorschelp, waarmee je verschillende functies kunt regelen. Hier zijn de belangrijkste bedieningsopties:

 • Volume regelen: Druk op de “+” knop om het volume te verhogen en op de “-” knop om het volume te verlagen.
 • Afspelen/pauzeren: Druk één keer op de multifunctionele knop om de muziek af te spelen of te pauzeren.
 • Nummer overslaan: Druk twee keer snel op de multifunctionele knop om naar het volgende nummer te gaan.
 • Telefoongesprekken beantwoorden/beëindigen: Druk één keer op de multifunctionele knop om een inkomend gesprek te beantwoorden en druk nogmaals om het gesprek te beëindigen.

Stap 4: Handsfree bellen

Met de ingebouwde microfoon van de JBL Tune 500BT kun je handsfree telefoongesprekken voeren. Wanneer je een inkomend gesprek ontvangt, druk je gewoon één keer op de multifunctionele knop om het gesprek te beantwoorden. Om het gesprek te beëindigen, druk je nogmaals op de knop. Tijdens het gesprek kun je het volume aanpassen met de volumeknoppen op de koptelefoon.

Conclusie

De JBL Tune 500BT is een geweldige draadloze koptelefoon met een uitstekende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Met deze handleiding heb je alle informatie die je nodig hebt om de koptelefoon correct te gebruiken en te genieten van je favoriete muziek. Volg de stappen voor het opladen, het maken van een Bluetooth-verbinding en het bedienen van de koptelefoon, en je zult moeiteloos kunnen genieten van je muziek en telefoongesprekken. De JBL Tune 500BT is de perfecte metgezel voor onderweg, tijdens het sporten of gewoon thuis.

Plaats een reactie