Bosch Purion Handleiding

De Bosch Purion handleiding is een essentieel document voor iedereen die een Bosch Purion display op zijn elektrische fiets heeft. Dit display is een compact en gebruiksvriendelijk apparaat dat de bestuurder voorziet van belangrijke informatie tijdens het fietsen, zoals snelheid, afstand en batterijniveau. In deze handleiding zullen we de verschillende functies van de Bosch Purion bespreken en uitleggen hoe je het display kunt gebruiken en aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Belangrijkste functies van de Bosch Purion

De Bosch Purion heeft verschillende handige functies die het fietsen met een elektrische fiets nog aangenamer maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

 • Display: Het display van de Bosch Purion is helder en gemakkelijk af te lezen, zelfs in direct zonlicht. Het toont belangrijke informatie zoals snelheid, afstand, batterijniveau en ondersteuningsniveau.
 • Ondersteuningsniveaus: Met de Bosch Purion kun je kiezen uit verschillende ondersteuningsniveaus, variërend van eco tot turbo. Deze niveaus bepalen de hoeveelheid ondersteuning die de motor biedt tijdens het fietsen.
 • Walk Assist: De Bosch Purion heeft ook een handige Walk Assist-functie, waarmee je de fiets gemakkelijk kunt duwen terwijl je naast de fiets loopt. Dit is vooral handig bij het beklimmen van steile hellingen of het manoeuvreren in drukke gebieden.
 • Verlichting: Het display van de Bosch Purion heeft ook een ingebouwde verlichtingsfunctie, waarmee je de verlichting van je elektrische fiets kunt bedienen. Hiermee kun je de verlichting in- en uitschakelen en de helderheid aanpassen.
 • USB-poort: Een andere handige functie van de Bosch Purion is de ingebouwde USB-poort. Hiermee kun je je smartphone of andere apparaten opladen terwijl je onderweg bent.

Het gebruik van de Bosch Purion

Het gebruik van de Bosch Purion is eenvoudig en intuïtief. Hier zijn de basisstappen om het display te gebruiken:

 1. Zet de elektrische fiets aan door de aan/uit-knop op de Bosch Purion in te drukken.
 2. Het display zal nu worden ingeschakeld en je zult de belangrijkste informatie, zoals snelheid en batterijniveau, kunnen zien.
 3. Om het ondersteuningsniveau aan te passen, druk je op de plus- of min-knop op de Bosch Purion. Je kunt kiezen uit verschillende niveaus, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.
 4. Om de verlichting in te schakelen, druk je op de verlichtingsknop op de Bosch Purion. Je kunt de helderheid aanpassen door de knop ingedrukt te houden.
 5. Als je de Walk Assist-functie wilt gebruiken, houd je de Walk Assist-knop op de Bosch Purion ingedrukt. De motor zal nu ondersteuning bieden terwijl je de fiets duwt.
 6. Om de USB-poort te gebruiken, sluit je je apparaat aan op de USB-poort op de Bosch Purion. Zorg ervoor dat je een geschikte kabel gebruikt.

De Bosch Purion aanpassen aan jouw voorkeuren

De Bosch Purion kan ook worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele van de aanpassingen die je kunt maken:

 • Taal: Je kunt de taal van het display wijzigen door naar het instellingenmenu te gaan. Hier kun je kiezen uit verschillende talen, zodat je de informatie op het display gemakkelijk kunt begrijpen.
 • Displaycontrast: Als je het contrast van het display wilt aanpassen, ga je naar het instellingenmenu en zoek je naar de optie voor displaycontrast. Hiermee kun je het display helderder of donkerder maken, afhankelijk van je voorkeur.
 • Automatische uitschakeling: Als je wilt dat het display automatisch uitschakelt na een bepaalde periode van inactiviteit, kun je dit instellen in het instellingenmenu. Dit helpt om de batterijduur te verlengen.
 • Resetten naar fabrieksinstellingen: Als je alle aanpassingen wilt verwijderen en de Bosch Purion wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, kun je dit doen door naar het instellingenmenu te gaan en te zoeken naar de optie voor fabrieksreset.

Conclusie

De Bosch Purion handleiding is een waardevol hulpmiddel voor iedereen die een Bosch Purion display op zijn elektrische fiets heeft. Het biedt gedetailleerde informatie over de verschillende functies van de Bosch Purion en legt uit hoe je het display kunt gebruiken en aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Door de handleiding te volgen, kun je het maximale uit je Bosch Purion display halen en genieten van een comfortabele en geavanceerde fietservaring.

Plaats een reactie