Sonos Move Handleiding

De Sonos Move is een draagbare slimme speaker die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met deze handleiding leer je alles wat je moet weten over het instellen en gebruiken van de Sonos Move.

Inhoudsopgave

 1. Introductie
 2. Uitpakken en installeren
 3. Verbinding maken met Wi-Fi
 4. Gebruik binnen en buiten
 5. Bediening en functies
 6. Probleemoplossing

1. Introductie

De Sonos Move is een draagbare speaker die ontworpen is om hoogwaardig geluid te leveren, waar je ook bent. Met de ingebouwde batterij kun je de speaker overal mee naartoe nemen, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek.

2. Uitpakken en installeren

Wanneer je de Sonos Move uitpakt, zul je de volgende items vinden:

 • Sonos Move speaker
 • Oplaadstation
 • Stroomkabel
 • Handleiding

Om de Sonos Move te installeren, volg je de onderstaande stappen:

 1. Plaats de Sonos Move op het oplaadstation en sluit het oplaadstation aan op een stopcontact met behulp van de stroomkabel.
 2. Laad de Sonos Move volledig op voordat je hem voor het eerst gebruikt.

3. Verbinding maken met Wi-Fi

Om de Sonos Move te kunnen bedienen en muziek te streamen, moet je de speaker verbinden met Wi-Fi. Volg deze stappen om verbinding te maken:

 1. Download de Sonos-app op je smartphone of tablet.
 2. Open de Sonos-app en volg de instructies om een nieuw systeem op te zetten.
 3. Selecteer de Sonos Move in de lijst met beschikbare apparaten en volg de instructies om verbinding te maken met je Wi-Fi-netwerk.

4. Gebruik binnen en buiten

De Sonos Move is ontworpen om zowel binnen als buiten gebruikt te worden. Dankzij de duurzame constructie en de IP56-classificatie is de speaker bestand tegen stof, water en extreme temperaturen.

Om de Sonos Move binnen te gebruiken, plaats je hem gewoon op een vlakke ondergrond en verbind je hem met Wi-Fi. Je kunt de speaker bedienen via de Sonos-app of met behulp van spraakopdrachten via een compatibele spraakassistent, zoals Amazon Alexa of Google Assistant.

Als je de Sonos Move buiten wilt gebruiken, kun je hem eenvoudig meenemen dankzij het draagbare ontwerp en de ingebouwde handgreep. De speaker heeft een batterijduur van maximaal 10 uur, zodat je de hele dag kunt genieten van muziek in de tuin, op het strand of tijdens een picknick.

5. Bediening en functies

De Sonos Move heeft verschillende bedieningsmogelijkheden en handige functies:

 • Knoppen op de speaker: Met de knoppen op de speaker kun je het volume aanpassen, nummers overslaan en de speaker dempen.
 • Sonos-app: Met de Sonos-app kun je de speaker bedienen, muziek afspelen vanaf verschillende streamingdiensten en kamers groeperen voor een meeslepende luisterervaring.
 • Spraakbediening: Als je een spraakassistent hebt geïntegreerd, kun je de Sonos Move bedienen met spraakopdrachten. Vraag bijvoorbeeld om je favoriete nummer af te spelen of het volume te verhogen.

6. Probleemoplossing

Als je problemen ondervindt met de Sonos Move, zijn hier enkele veelvoorkomende problemen en oplossingen:

 • Geen geluid: Controleer of de speaker is ingeschakeld en het volume niet gedempt is. Controleer ook of de Wi-Fi-verbinding stabiel is.
 • Verbindingsproblemen: Controleer of de speaker correct is verbonden met Wi-Fi en of je een sterk signaal hebt. Probeer de speaker dichter bij de router te plaatsen.
 • Batterijproblemen: Als de batterijduur korter is dan verwacht, zorg er dan voor dat de speaker volledig is opgeladen en dat er geen energieverslindende functies zijn ingeschakeld, zoals de spraakassistent.

Met deze handleiding ben je nu volledig op de hoogte van het instellen en gebruiken van de Sonos Move. Geniet van het hoogwaardige geluid, zowel binnen als buiten!

Plaats een reactie