Remeha thermostaat eTwist handleiding

De Remeha thermostaat eTwist is een geavanceerde thermostaat die zorgt voor een efficiënte en comfortabele verwarming in uw huis. Met de eTwist kunt u eenvoudig de temperatuur regelen en uw verwarmingssysteem aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. In deze handleiding zullen we u stap voor stap begeleiden bij het instellen en gebruiken van de Remeha thermostaat eTwist.

Installatie

Voordat u de eTwist kunt gebruiken, moet u deze eerst installeren. Volg de onderstaande stappen om de thermostaat correct te installeren:

 1. Zorg ervoor dat uw verwarmingssysteem is uitgeschakeld voordat u begint met de installatie.
 2. Verwijder de oude thermostaat van de muur en zorg ervoor dat de bedrading vrij is.
 3. Sluit de bedrading van uw verwarmingssysteem aan op de juiste aansluitpunten op de eTwist. Raadpleeg de handleiding van uw verwarmingssysteem voor de juiste bedrading.
 4. Bevestig de eTwist stevig aan de muur met behulp van de meegeleverde schroeven.
 5. Schakel uw verwarmingssysteem weer in en volg de instructies op het scherm van de eTwist om de installatie te voltooien.

Gebruik

De Remeha thermostaat eTwist is zeer gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functies om uw verwarmingssysteem optimaal te benutten. Hier zijn enkele belangrijke functies en hoe u ze kunt gebruiken:

Temperatuurregeling

Met de eTwist kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Druk op de knop “Temperatuur” op het scherm en gebruik de pijltjestoetsen om de gewenste temperatuur in te stellen. U kunt ook een tijdschema instellen waarop de temperatuur automatisch wordt aangepast.

Modi

De eTwist biedt verschillende modi om aan uw behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit de volgende modi:

 • Comfortmodus: Verwarmt uw huis naar de gewenste temperatuur.
 • Eco-modus: Verlaagt de temperatuur om energie te besparen.
 • Vakantiemodus: Houdt uw huis op een lagere temperatuur terwijl u weg bent.

Om een modus te selecteren, drukt u op de knop “Modus” op het scherm en kiest u de gewenste modus met behulp van de pijltjestoetsen.

Programmering

Met de eTwist kunt u een gepersonaliseerd verwarmingsprogramma instellen. Druk op de knop “Programma” op het scherm en volg de instructies om uw gewenste programma in te stellen. U kunt verschillende temperaturen instellen voor verschillende tijdsperioden gedurende de dag.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw Remeha thermostaat eTwist optimaal blijft werken, is regelmatig onderhoud vereist. Hier zijn enkele onderhoudstips:

 • Maak het scherm regelmatig schoon met een zachte, droge doek.
 • Controleer de batterijstatus regelmatig en vervang de batterijen indien nodig.
 • Houd de thermostaat vrij van stof en vuil om een goede werking te garanderen.
 • Controleer regelmatig de verbindingen en bedrading om ervoor te zorgen dat alles goed is aangesloten.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw eTwist probleemloos blijft werken en een optimale verwarming in uw huis biedt.

Conclusie

De Remeha thermostaat eTwist is een geavanceerde thermostaat die zorgt voor een efficiënte en comfortabele verwarming in uw huis. Met de eTwist kunt u eenvoudig de temperatuur regelen en uw verwarmingssysteem aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Door de eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijke functies en regelmatig onderhoud, kunt u optimaal genieten van de voordelen van de Remeha thermostaat eTwist.

Plaats een reactie