Jabra Evolve2 65 Handleiding: De Ultieme Gids voor het Gebruik van deze Headset

De Jabra Evolve2 65 is een geavanceerde headset die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. Met zijn uitstekende geluidskwaliteit, comfortabele pasvorm en geavanceerde functies, is deze headset een populaire keuze onder zakelijke professionals. In deze handleiding zullen we u stap voor stap begeleiden bij het instellen en gebruiken van de Jabra Evolve2 65, zodat u het maximale uit uw headset kunt halen.

Stap 1: Uitpakken en Inhoud Controleren

Voordat we beginnen, is het belangrijk om de inhoud van de verpakking te controleren. De Jabra Evolve2 65 wordt geleverd met de volgende items:

 • Jabra Evolve2 65 headset
 • Oplaadkabel
 • USB-dongle (indien van toepassing)
 • Opbergtas
 • Handleiding

Zorg ervoor dat alle items aanwezig zijn en controleer of er geen schade is aan de headset of accessoires.

Stap 2: Opladen van de Headset

Voordat u de Jabra Evolve2 65 kunt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze volledig is opgeladen. Sluit de meegeleverde oplaadkabel aan op de headset en steek het andere uiteinde in een stopcontact of USB-poort van uw computer. Laat de headset enkele uren opladen totdat de batterij volledig is opgeladen. Eenmaal opgeladen, kunt u de headset loskoppelen van de oplaadkabel.

Stap 3: Verbinden met uw Apparaat

De Jabra Evolve2 65 kan draadloos worden verbonden met uw apparaat via Bluetooth of met behulp van de meegeleverde USB-dongle. Volg deze stappen om verbinding te maken:

Bluetooth-verbinding:

 1. Zet de headset aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat u een geluidssignaal hoort en de LED-indicator begint te knipperen.
 2. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw apparaat en schakel Bluetooth in.
 3. Zoek naar beschikbare apparaten en selecteer “Jabra Evolve2 65” in de lijst.
 4. Volg de instructies op het scherm om de koppeling te voltooien.

USB-verbinding:

 1. Steek de meegeleverde USB-dongle in een vrije USB-poort van uw computer.
 2. Zet de headset aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat u een geluidssignaal hoort en de LED-indicator begint te knipperen.
 3. De headset wordt automatisch gekoppeld met de USB-dongle en is klaar voor gebruik.

Stap 4: Het Gebruiken van de Headset

De Jabra Evolve2 65 is voorzien van handige functies die uw communicatie-ervaring verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke functies en hoe u ze kunt gebruiken:

Geluidsregeling:

Om het volume aan te passen, gebruikt u de volumeknoppen op de headset. U kunt het volume verhogen door op de “+” knop te drukken en verlagen door op de “-” knop te drukken. Hiermee kunt u het geluid aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Microfoon Demping:

Om de microfoon te dempen tijdens een gesprek, drukt u op de microfoonknop op de headset. U hoort een geluidssignaal om aan te geven dat de microfoon is gedempt. Druk nogmaals op de microfoonknop om de demping op te heffen.

Intuïtieve Bediening:

De Jabra Evolve2 65 is uitgerust met intuïtieve bedieningselementen waarmee u oproepen kunt beantwoorden, beëindigen, dempen en het volume kunt aanpassen. Raadpleeg de handleiding voor gedetailleerde instructies over het gebruik van deze bedieningselementen.

Stap 5: Onderhoud en Opbergen

Om ervoor te zorgen dat uw Jabra Evolve2 65 headset in optimale staat blijft, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken en op de juiste manier op te bergen. Hier zijn enkele tips:

 • Maak de headset regelmatig schoon met een zachte, droge doek om stof en vuil te verwijderen.
 • Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen, omdat deze de headset kunnen beschadigen.
 • Bewaar de headset in de meegeleverde opbergtas wanneer u deze niet gebruikt om krassen en beschadigingen te voorkomen.
 • Vermijd blootstelling aan extreme temperaturen en vochtigheid, aangezien dit de prestaties van de headset kan beïnvloeden.

Conclusie

Met de Jabra Evolve2 65 headset kunt u genieten van een superieure geluidskwaliteit en comfort tijdens uw zakelijke gesprekken en multimedia-ervaringen. Door deze handleiding te volgen, kunt u de headset eenvoudig instellen en gebruiken. Vergeet niet om regelmatig onderhoud uit te voeren en de headset op de juiste manier op te bergen om de levensduur te verlengen. Nu u bekend bent met de Jabra Evolve2 65, kunt u genieten van een naadloze communicatie-ervaring!

Plaats een reactie