invoxia gps tracker handleiding

De invoxia gps tracker is een handig apparaatje dat je kunt gebruiken om de locatie van je waardevolle bezittingen te volgen. Of het nu gaat om je auto, fiets, bagage of zelfs je huisdier, met de invoxia gps tracker kun je altijd zien waar ze zich bevinden. In deze handleiding zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je de invoxia gps tracker kunt gebruiken.

Stap 1: Het instellen van de invoxia gps tracker

Voordat je de invoxia gps tracker kunt gebruiken, moet je deze eerst instellen. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

 1. Haal de invoxia gps tracker uit de verpakking.
 2. Download de invoxia app op je smartphone.
 3. Open de app en maak een account aan.
 4. Volg de instructies in de app om de gps tracker aan je account te koppelen.
 5. Plaats de simkaart in de gps tracker. Zorg ervoor dat de simkaart is geactiveerd en voldoende saldo heeft.
 6. Sluit de gps tracker aan op een stroombron om deze op te laden.

Stap 2: Het gebruik van de invoxia gps tracker

Na het instellen van de invoxia gps tracker kun je deze gaan gebruiken. Hier zijn enkele belangrijke functies en mogelijkheden van de gps tracker:

 • Real-time locatie: Met de invoxia app kun je altijd de real-time locatie van de gps tracker zien. Je kunt de gps tracker volgen op een kaart en precies zien waar deze zich bevindt.
 • Geofencing: Je kunt geofencing instellen met de invoxia app. Dit betekent dat je een virtuele grens kunt creëren en een melding ontvangt wanneer de gps tracker deze grens overschrijdt. Dit is handig als je wilt weten wanneer je bezittingen een bepaald gebied verlaten.
 • Bewegingsdetectie: De invoxia gps tracker heeft een ingebouwde bewegingssensor. Hierdoor ontvang je een melding wanneer de gps tracker wordt verplaatst. Dit is vooral handig als je de gps tracker gebruikt om je fiets of auto te beveiligen.
 • Batterijduur: De invoxia gps tracker heeft een lange batterijduur. Afhankelijk van het gebruik kan de batterij tot enkele weken meegaan voordat deze opnieuw moet worden opgeladen.

Stap 3: Tips voor het gebruik van de invoxia gps tracker

Hier zijn enkele handige tips om het meeste uit je invoxia gps tracker te halen:

 • Zorg ervoor dat de gps tracker is opgeladen voordat je deze gebruikt. Een lege batterij kan ervoor zorgen dat je de locatie van je bezittingen niet kunt volgen.
 • Controleer regelmatig de saldo van de simkaart in de gps tracker. Zorg ervoor dat er voldoende saldo is om de gps tracker te laten functioneren.
 • Plaats de gps tracker op een strategische locatie. Als je de gps tracker gebruikt om je auto te beveiligen, plaats deze dan bijvoorbeeld onder de bestuurdersstoel.
 • Test regelmatig de gps tracker om er zeker van te zijn dat deze goed werkt. Volg de locatie van de gps tracker en controleer of deze overeenkomt met de werkelijke locatie.

Conclusie

De invoxia gps tracker is een handig apparaatje waarmee je de locatie van je waardevolle bezittingen kunt volgen. Door de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke app is het gebruik van de gps tracker zeer eenvoudig. Met functies zoals real-time locatie, geofencing en bewegingsdetectie kun je altijd de controle houden over je bezittingen. Volg de stappen in deze handleiding om de invoxia gps tracker in te stellen en te gebruiken, en maak je geen zorgen meer over het verliezen van je waardevolle spullen!

Plaats een reactie