Gigaset A220 Handleiding

Gigaset A220 Handleiding

De Gigaset A220 is een gebruiksvriendelijke draadloze telefoon die geschikt is voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. In deze handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van de Gigaset A220.

Belangrijkste functies van de Gigaset A220

De Gigaset A220 beschikt over verschillende handige functies, waaronder:

 • Handsfree bellen: Met de handsfree functie kun je gesprekken voeren zonder de telefoon vast te houden. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld aantekeningen wilt maken tijdens een telefoongesprek.
 • Telefoonboek: De Gigaset A220 heeft een telefoonboek waarin je contacten kunt opslaan. Hierdoor hoef je niet telkens het nummer opnieuw in te voeren wanneer je iemand wilt bellen.
 • Nummerherkenning: Dankzij de nummerherkenning kun je zien wie er belt voordat je het gesprek beantwoordt. Zo kun je zelf bepalen of je het gesprek wilt aannemen of niet.
 • Terugbelfunctie: Als je een gemiste oproep hebt, kun je met de terugbelfunctie eenvoudig het nummer terugbellen zonder het nummer opnieuw in te voeren.
 • Meerdere handsets: De Gigaset A220 is uitbreidbaar met meerdere handsets, zodat je in verschillende kamers telefoongesprekken kunt voeren.

Installatie van de Gigaset A220

Om de Gigaset A220 te installeren, volg je de onderstaande stappen:

 1. Plaats de batterijen in de handset en sluit de telefoon aan op het stopcontact.
 2. Laad de handset op totdat het batterij-icoontje op het scherm vol is.
 3. Stel de datum en tijd in op de handset.
 4. Registreer de handset bij het basisstation door de instructies in de handleiding te volgen.
 5. Test de telefoon door een testgesprek te voeren.

Veelgestelde vragen over de Gigaset A220

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over de Gigaset A220:

 1. Hoe kan ik een nummer toevoegen aan het telefoonboek?
  Om een nummer toe te voegen aan het telefoonboek, ga je naar het menu op de handset en selecteer je ‘Telefoonboek’. Kies vervolgens voor ‘Nieuw contact’ en voer de naam en het nummer in.
 2. Kan ik de beltoon aanpassen?
  Ja, je kunt de beltoon aanpassen op de Gigaset A220. Ga naar het menu op de handset, selecteer ‘Instellingen’ en kies vervolgens voor ‘Beltoon’. Hier kun je een nieuwe beltoon selecteren.
 3. Hoe kan ik een gemiste oproep terugbellen?
  Om een gemiste oproep terug te bellen, ga je naar het menu op de handset en selecteer je ‘Gemiste oproepen’. Kies de oproep die je wilt terugbellen en druk op de belknop.
 4. Kan ik de handsfree functie uitschakelen?
  Ja, je kunt de handsfree functie uitschakelen op de Gigaset A220. Ga naar het menu op de handset, selecteer ‘Instellingen’ en kies vervolgens voor ‘Handsfree’. Hier kun je de handsfree functie in- of uitschakelen.

Conclusie

De Gigaset A220 is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke draadloze telefoon met handige functies zoals handsfree bellen, een telefoonboek en nummerherkenning. Met de eenvoudige installatie en de mogelijkheid om meerdere handsets toe te voegen, is de Gigaset A220 geschikt voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. Met deze handleiding heb je alle informatie die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van de Gigaset A220.

Plaats een reactie