Bose QuietComfort 35 II Handleiding: Alles wat je moet weten

De Bose QuietComfort 35 II is een van de meest populaire noise-cancelling koptelefoons op de markt. Met zijn geavanceerde technologie en comfortabele pasvorm biedt deze koptelefoon een ongeëvenaarde luisterervaring. In deze handleiding zullen we alle belangrijke aspecten van de Bose QuietComfort 35 II bespreken, inclusief het gebruik, de functies en handige tips.

Belangrijkste kenmerken van de Bose QuietComfort 35 II

Voordat we dieper ingaan op de handleiding, laten we eerst de belangrijkste kenmerken van de Bose QuietComfort 35 II bekijken:

 • Actieve ruisonderdrukkingstechnologie: De Bose QuietComfort 35 II is uitgerust met geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie, waardoor omgevingsgeluiden effectief worden verminderd. Dit zorgt voor een optimale geluidskwaliteit, zelfs in lawaaierige omgevingen.
 • Draadloze connectiviteit: Met Bluetooth-connectiviteit kun je de koptelefoon draadloos verbinden met je smartphone, tablet of ander apparaat. Dit biedt ultieme vrijheid en gemak tijdens het luisteren naar muziek of het voeren van telefoongesprekken.
 • Google Assistent: Een uniek kenmerk van de Bose QuietComfort 35 II is de ingebouwde Google Assistent. Met een druk op de speciale knop kun je spraakopdrachten geven en toegang krijgen tot verschillende functies zonder je telefoon te gebruiken.
 • Lange batterijduur: De koptelefoon heeft een indrukwekkende batterijduur van maximaal 20 uur bij draadloos gebruik. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van je favoriete muziek zonder je zorgen te maken over het opladen.
 • Comfortabel ontwerp: De Bose QuietComfort 35 II is ontworpen met comfort in gedachten. De zachte oorkussens en de verstelbare hoofdband zorgen ervoor dat je de koptelefoon urenlang kunt dragen zonder ongemak.

Het gebruik van de Bose QuietComfort 35 II

Om optimaal te kunnen genieten van de Bose QuietComfort 35 II, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de verschillende bedieningselementen en functies. Hier zijn enkele belangrijke stappen om de koptelefoon te gebruiken:

 1. Zet de koptelefoon aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Je hoort een stemmelding die aangeeft dat de koptelefoon is ingeschakeld.
 2. Activeer de Bluetooth-functie op je apparaat en zoek naar beschikbare apparaten. Selecteer de Bose QuietComfort 35 II in de lijst met apparaten om verbinding te maken.
 3. Als de verbinding is gemaakt, kun je de koptelefoon gebruiken om draadloos naar muziek te luisteren of telefoongesprekken te voeren. Gebruik de knoppen op de koptelefoon om het volume aan te passen, nummers over te slaan en oproepen te beantwoorden of te beëindigen.
 4. Om de ruisonderdrukking in te schakelen, druk je op de speciale knop met het pictogram van een oor met een streep erdoorheen. Dit vermindert omgevingsgeluiden en zorgt voor een betere geluidservaring.
 5. Als je de Google Assistent wilt gebruiken, druk je op de speciale knop met het Google-pictogram. Je kunt spraakopdrachten geven om muziek af te spelen, het weer te controleren, berichten te verzenden en nog veel meer.

Tips voor het gebruik van de Bose QuietComfort 35 II

Hier zijn enkele handige tips om het meeste uit je Bose QuietComfort 35 II te halen:

 • Laad de koptelefoon regelmatig op om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende batterijduur hebt. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de koptelefoon op te laden via een computer of een USB-adapter.
 • Maak gebruik van de Bose Connect-app om de koptelefoon aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Met de app kun je de ruisonderdrukking aanpassen, firmware-updates uitvoeren en de Google Assistent instellen.
 • Als je de koptelefoon niet gebruikt, kun je hem opvouwen en opbergen in de meegeleverde draagtas. Dit beschermt de koptelefoon tegen beschadigingen en maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen tijdens het reizen.
 • Experimenteer met de verschillende maten oorkussens om de beste pasvorm en geluidsisolatie te vinden. De koptelefoon wordt geleverd met drie maten oorkussens, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.
 • Lees de volledige handleiding van de Bose QuietComfort 35 II voor gedetailleerde instructies en informatie over de garantie. De handleiding bevat ook tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen en het onderhouden van de koptelefoon.

Conclusie

De Bose QuietComfort 35 II is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige noise-cancelling koptelefoon. Met zijn geavanceerde functies, comfortabele ontwerp en indrukwekkende geluidskwaliteit biedt deze koptelefoon een ongeëvenaarde luisterervaring. Door de handleiding te volgen en de tips in dit artikel te gebruiken, kun je het maximale uit je Bose QuietComfort 35 II halen. Geniet van je muziek in alle rust en comfort!

Plaats een reactie