Bafang Display DP C18 Handleiding

De Bafang Display DP C18 is een geavanceerd display dat wordt gebruikt op elektrische fietsen met een Bafang-motor. Dit display biedt een overvloed aan informatie en functies om uw fietservaring te verbeteren. In deze handleiding zullen we de verschillende aspecten van de Bafang Display DP C18 bespreken en uitleggen hoe u het display kunt gebruiken en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Belangrijkste kenmerken van de Bafang Display DP C18

Voordat we ingaan op de details van de handleiding, laten we eerst de belangrijkste kenmerken van de Bafang Display DP C18 bekijken:

 • Groot kleurendisplay: Het display heeft een helder en duidelijk kleurenscherm dat gemakkelijk af te lezen is, zelfs in fel zonlicht.
 • Meerdere weergavemodi: U kunt kiezen uit verschillende weergavemodi, zoals snelheid, afstand, batterijniveau, ondersteuningsniveau en meer.
 • Aanpasbare instellingen: U kunt de instellingen van het display aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, zoals de eenheden voor snelheid en afstand, de helderheid van het scherm en de taal.
 • Ondersteuning voor meerdere talen: Het display ondersteunt meerdere talen, waardoor het geschikt is voor gebruikers over de hele wereld.
 • USB-poort: Het display is voorzien van een USB-poort waarmee u uw mobiele apparaten kunt opladen tijdens het fietsen.
 • Waterbestendig ontwerp: Het display is waterbestendig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over regenachtige ritten.

Gebruik van de Bafang Display DP C18

De Bafang Display DP C18 is eenvoudig te gebruiken en biedt een intuïtieve interface. Hier zijn de basisstappen om het display te gebruiken:

 1. Zet de display aan: Druk op de aan/uit-knop om het display in te schakelen. Het display toont nu de belangrijkste informatie, zoals snelheid en batterijniveau.
 2. Blader door de menu’s: Gebruik de pijlknoppen om door de verschillende menu’s en instellingen te bladeren. Het display heeft een logische menustructuur, dus u kunt gemakkelijk de gewenste opties vinden.
 3. Pas de instellingen aan: Als u de instellingen wilt aanpassen, navigeert u naar het juiste menu en gebruikt u de pijlknoppen om de gewenste waarden te selecteren. Druk op de bevestigingsknop om uw wijzigingen op te slaan.
 4. Terug naar het hoofdscherm: Om terug te keren naar het hoofdscherm, drukt u gewoon op de terugknop totdat u het gewenste scherm bereikt.

Aanpassen van de Bafang Display DP C18

De Bafang Display DP C18 kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele van de aanpasbare instellingen:

 • Eenheden voor snelheid en afstand: U kunt kiezen tussen kilometers en mijlen als eenheden voor snelheid en afstand.
 • Helderheid van het scherm: U kunt de helderheid van het scherm aanpassen aan uw voorkeur en omstandigheden.
 • Taalinstellingen: U kunt de taal van het display wijzigen naar een van de ondersteunde talen.
 • Ondersteuningsniveaus: U kunt de ondersteuningsniveaus aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren. Sommige modellen bieden bijvoorbeeld vijf ondersteuningsniveaus, terwijl andere modellen er negen hebben.

Veelgestelde vragen over de Bafang Display DP C18

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de Bafang Display DP C18:

1. Hoe kan ik de batterijstatus controleren op het display?

U kunt de batterijstatus controleren op het hoofdscherm van het display. Er wordt een batterijpictogram weergegeven met een indicatie van het resterende batterijniveau.

2. Kan ik mijn mobiele apparaten opladen met de USB-poort van het display?

Ja, u kunt uw mobiele apparaten opladen met de USB-poort van het display. Sluit gewoon uw apparaat aan op de USB-poort en het opladen begint.

3. Kan ik de helderheid van het scherm aanpassen?

Ja, u kunt de helderheid van het scherm aanpassen aan uw voorkeur en omstandigheden. Navigeer naar het juiste menu en gebruik de pijlknoppen om de helderheid aan te passen.

4. Hoe kan ik de taal van het display wijzigen?

U kunt de taal van het display wijzigen door naar het menu “Instellingen” te gaan en de taaloptie te selecteren. Blader door de beschikbare talen en selecteer de gewenste taal.

Conclusie

De Bafang Display DP C18 is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk display dat uw elektrische fietservaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn heldere kleurenscherm, aanpasbare instellingen en uitgebreide functies biedt dit display alles wat u nodig heeft om uw rit te optimaliseren. Met behulp van deze handleiding kunt u het display gemakkelijk instellen en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Geniet van uw ritten met de Bafang Display DP C18!

Plaats een reactie